17 ianuarie, 2013

Un gand, o multumire, o provocare ...


A mai trecut ... un an in care am fauct cunoscute gandurile mele, parerile si impresiile despre tot ceea ce se intampla in jur! Vreau sa le multumesc tuturor care au crezut in mine, m-au apreciat, sustinut si incurajat sa fac ceea ce am inceput! Vreau sa le multumesc tuturor care mi-au vindecat ranile atunci cand eram ranit, 
m-au ridicat atunci cand eram cazut ... Multumesc si celor care au votat blogul meu in sondaj ( am creat un alt sondaj, si va invit sa acordati blogului o nota ). Tin sa le multumesc si celor care m-au tradat, celor care m-au facut sa sufar, caci astfel m-am facut mai puternic.
Un 2012 in care am incercat sa ii ajut pe cei de langa mine, un 2012 in care am sacrificat multe ... cateodata ma intreb cu ce folos... dar cum nimic nu este intamplator, ma gandesc ca fiecare lucru pe care l-am facut se va refelcta intr-un viitor mai apropiat sau indepartat. Un 2012 in care mi-am facut noi prieteni, in care am pierdut pe altii! Ieri de exemplu (n.r. 16 ianurie a.c.) am pierdut o cunostinta vesela, mereu care ii binedispunea si pe altii - Adi Tirhoaca, nu te vom uita niciodata, si vegheaza-ne si pe noi din Inaltul Cerului!

***
Uite ca 2013 a sosit! Ce voi face in acest an? Voi incerca sa nu va plictisesc cu postarile mele pe blog, si sa fie interesante! Iar eu personal voi incerca sa ma schimb, dar nu cum cred altii :D Voi incerca sa fac in continuare ceea ce imi place, sa pot sa ii ajut si mai mult pe altii ... P.S. Daca ma schimb si eu, si se schimba si altii, poate schimbam Romania ! Ce ziceti ? Acceptati provocarea mea pe 2013? Haide-ti impreuna sa Schimbam Romania !!!