07 noiembrie, 2009

Fii optimist ...



"De multe ori poate te-ai trezit intrebandu-te care este adevarul inteles al legii atractiei. Poate chiar te-ai informat cu privire la acest lucru si cu siguranta ai ajuns si tu la concluzia ca aceasta lege poate fi doborata de un simplu adevar. De fapt ce ne spune legea atractiei despre noi? Care este adevarul ei inteles si ce ne motiveaza sa incercam sa o urmam? Vei ajunge la concluzia ca rezultatul a fost in fata ta tot timpul si tu nu ai stiut acest lucru. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il invatam este cum sa devenim mai buni.
Trebuie sa astepti cat mai mult de la tine si sa simti in inima ta ca merita sa faci acest efort. Nu poate nimeni sa stabileasca valoarea vietii tale...tu esti singurul care poate face acest lucru. De asemenea tu esti cel care creeaza realitatea in care traiesti. Ajungem la concluzia ca daca ne cream singuri realitatea si vedem ca nu suntem fericiti numai noi suntem cei care putem sa o schimbam.
Poti alege sa fii mai bun. Daca te decizi sa fii mai bun pentru a te simti mai bine, fara sa vrei vei face un bine si umanitatii. Vei fi mai preocupat si ii vei iubi mai mult pe cei alaturi de care locuiesti sau traiesti. Poti folosi pesimismul ca si combustibil pentru sentimentele pozitive. Nu trebuie sa lasi negativismul sa iti controleze viata si personalitatea. Daca nu vei mai cauta scuze pentru faptul ca nu ai succes in viata, atunci vei reusi sa deschizi usa unei lumi pline de oportunitati si posibilitati. Poate ti se pare o decizie grea sa incerci sa fii o persoana mai buna.
Te poti ajuta sa iei aceasta decizie intrebandu-te la sfarsitul fiecarei zile daca esti satisfacut de ceea ce ai realizat. Daca ajungi la concluzia ca esti nefericit nu trebuie sa iti faci viata mai dificila decat este. Te poti decide imediat sa fii mai bun. Nimeni nu te poate ajuta mai bine decat o poti face tu. Pentru a-ti da seama ca trebuie sa te schimbi trebuie sa te infrunti cu problemele de zi cu zi. Decide ce este mai bine pentru tine si schimba-te. Meriti sa fii in lumina nu sa stai ascuns in intuneric. transforma toate insuccesele pe care le-ai avut in putere si mergi mai departe. Nu este foarte greu, nu?
Maine cand te vei intoarce la serviciu fa acest lucru zambind si incearca sa iubesti slujba pe care o ai chiar daca nu este asa. Incearca sa vezi numai partea buna a lucrurilor. Daca vei invata sa fii mai bun vei vedea ca vei fi considerat o persoana foarte norocoasa. Oamenii te vor adimira pentru ceea ce esti si pentru ceea ce ai reusit sa faci pentru viata ta. Scopul tau in viata ar trebui sa fie sa traiesti fiecvare clipa la intensitate maxima si sa nu lasi nimic sa te deranjeze. Gandeste-te ca ai norocul de a trai pe pamantul acesta ... chiar daca pentru o perioada mica de timp ... Deci nu mai astepta sa se intample ceva, fa tu acel ceva sa devina real. Apreciaza fiecare moment al vietii tale si recompensele vor veni fara indoiala ..."
... Goran Dimov ...

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai ...
Cand simti ca viata nu mai are nici un rost, gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait ...
Cand simti ca vrei sa mori, gandeste-te ca unii ar da orice sa traiasca ...
Cand simti ca totul s-a terminat, pregateste-te pentru un nou inceput ...
Cand toti prietenii te-au lasat, gandeste-te la cei care nu au pe nimeni ...
Cand nu mai ai timp de nimic, inchide ochii, lasa-te purtat de val, ai tot timpul din lume ...
Cand esti in cumpana vietii, uita-te la partea plina a paharului, ca nu cumva sa nu poti vedea padurea de copaci ...

... ChriS ...