Despre


De ce Viata & Pasiune ... pentru ca imi place viata, imi place sa spulber valurile vietii si sa ies victorios la fiecare lupta cu ea. Intr-adevar nu inving intotdeauna, dar invat metoda de aparare, imi creez antivirusul pt urmatoare lupta. Pasiune ... de unde atata pasiune la un tip de  25 ani ? Pasiunea se intalneste acolo unde nu te astepti mai putin. Sa stii sa traiesti cu pasiune, sa iubesti cu pasiune si sa faci orice cu acea pasiune, iti da o nota de curaj in fata "razboiului vietii". Pasiunea a devenit tot odata, si "arma secreta" a mea in lupta tuturor.

Ponct si de la capat.
Viata & Pasiune este un blog simplu de o complexitate mare. Veti rade in zilele innorate, va veti simti racorosi in zilele caniculare, mangaiati in zilele de dor si plini de pasiune in zilele voastre indraznete.

Cum spunea si Mihai Morar, suntem foarte multi cu buletine de oras, dar foarte putin care "traiesc" in oras. Din Viata & Pasiune, vreau sa facem o comunitate, si sa iesim din rutina zilei. Sa evadam. 

Cum urasc in "rutina zilnica" minciuna, ipocrizia si prostia omeneasca, si in aceasta comunitate on-line, in aceasta Evadare a noastra, astfel de caractere nu sunt admise.

Pentru orice fapte demne de evadare din orice situatie, si pentru un psiholog de serviciu in miez de noapte, nu ezitati sa ma contactati cu inceredere la formularul "Contact" din stanga paginii...