01 februarie, 2010

Si nereligiosii plang cateodata ... 2


"Nu pot crede intr-un Dumnezeu care-mi cersete in fiecare zi rugaciuni" - Friedrich Nietzsche

Iti cerseste in fiecare zi rugaciuni ? Asta zici... Il pot contrazice pe acest Friedrich Nietzsche. Dumnezeu ti-a dat libertatea de a fi alaturi de el, intr-un paradis care nu poate fi descris, sau poti fi nereligios (cum imi palce mie sa zic) care nu este altceva decat un strop nesemnificativ in acest maret univers, fara religie, fara traditie, fara cultura ... un nimeni. Pascal a spus: "Daca crezi in Dumnezeu, dar El nu exista, nu ai pierdut nimic, dar daca El exista, si tu nu ai crezut in Dumnezeu, ai pierdut TOTUL!"

Acum multi vor incerca ei sa ma contrazica, fie ei agnostici, sau nereligiosi, sau cum vor ei sa se numeasca...

Tu daca vrei sa faci ceva, sa iesi undeva, ceri voie cuiva, te rogi de cineva sa-ti indeplineasca cererea. La fel am putea spune ca este si cu crestinii ... Vor sanatate, se roaga sa o primeasca, vor putere de munca se roaga si o primesc... caci Iisus a zis ca orice vom cere in numele lui vom primi. Dar acest lucru nu trebuie rastalmacit si spus ca cere bani in numele lui Iisus, sau ca cere alte lucruri spre desertaciunea trupului. Ca sa fii crestin daca spui rugaciunea : "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul." si mai spui si Tatal Nostru, si respecti ceea ce se spune in el ... e bine.

Daca ejti agnostic, sau nereligios, sau cum vrei sa te numesti, uita-te in interiorul tau si regaseste-te atat pe tine, cat si pe Dumnezeul Tau !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu