21 iulie, 2011

La Multi Ani !

Acum doua zile, pe 19. iulie - Cristi Blog - a implinit 3 ani :) Vreau sa le multumesc tuturor cititorilor mei, care in acesti 3 ani de zile au fost alaturi de mine. M-au sustinut si m-au criticat pentru modul meu de a fi. In acesti 3 ani sper ca am invatzat impreuna sa trecem peste viata. Ne-am distrat si ne-am intristat impreuna. Am incercat sa ma adaptez zilnic... pornind de la prima postare (o fotografie care ilustreaza viata), am ajuns in prezent sa sustin si sa lupt pentru cauze nobile, sustinand si implicandu-ma in campanii umanitare, si nu numai. Nu vreau sa transform acest blog numai intr-unul pentru campanii umanitare, dar cateodata nu ma pot abtine sa nu vars o lacrima din inima si sa nu cer ajutor. Nu pentru mine cer ajutorul, (caci ati vazut ca eu nu am vrut sa castig bani din urma acestui blog, nu am google ad sense sau alt fel de aplicatii pentru a face bani) ci pentru cei care chiar au nevoie de el.
In acest timp am simtit cum am crescut alaturi de voi, si voi alaturi de mine. Haide-ti si de acum incolo sa crestem impreuna.Sa invatam unii din greselile altora si sa ne bucuram de succesul tuturor.
La multi ani tuturor cititorilor care mi-au fost alaturi in acest timp!

Un comentariu:

  1. La Muulti Aaaani! 100 de ani de blogger-it de acum in colo. Mi-am adus aminte ca eu nu i-am facut niciodata aniversarea desi in septembrie implineste 4 ani.

    RăspundețiȘtergere