01 septembrie, 2011

Limonada

Poate va asteptati sa scriu acum o reteta de preparare a limonadei ... dar nu este asa :))) De fapt cand scriu acum beau o limonada in Targu Mures. :D Asa o plimbare la inceput de septembrie. Cred ca imi este o plimbare meritata, deoarece se anunta o toamna plina de activitati ... restante, proiecte, munca, facultate. Ioi Doamne cate am de facut, dar cu ajutorul vostru voi reusi ;) De ce zic asta ... pentru ca in momentul in care esti singur, nu poti face nimic. Dar, in momentul in care iubesti si esti inconjurat de prieteni ADEVARATI, poti face multe. De aceea va zic si voua, incercati sa va bucurati de viata, si sa combinati utilul cu placutul. Astfel veti ajunge sa iubiti tot ceea ce faceti. Iar daca iubiti si faceti ceva cu pasiune, aveti o viata frumoasa. Frumusetea nu sta numai in bani si in aspectul fizic. Ci in oameni! Este foarte frumos sa lucrezi cu oameni, caci atunci iti dai seama cat de capabil poti fi sa faci ceva, cat de capabil poti fi sa castigi incredere si respect. Daca lumea are incredre in tine, si tu trebuie sa ai incredere in ei. Daca lumea te respecta, iar tu nu te respecti, atunci traiesti intr-o lume monotona. Fiecare zi este un dar a lui Dumnezeu, de aceea trebuie tratata ca atare. Mai ales acum, cand situatia din Romania nu este prea roz ( nu stiu ce culoare as putea sa-i atribui :)) )
Acum ca mi-am terminat limonada, va las sa va ganditi la ce sunteti voi si cat de mult puteti sa va intreceti in ceea ce faceti.
P.S. Maine plec la Alba Iulia, asa ca ... ne mai auzim de acolo ;)

Un comentariu:

  1. :)) Dupa titlu si poza m-as fi asteptat sa spui o reteta de limonada. Faine ganduri, sunt lucruri care se stiu, dar se cam uita de importanta lor.

    RăspundețiȘtergere