05 decembrie, 2011

Scrisoare catre Mos Nicolae


 



Draga Mos Nicolae,

            Ca in fiecare an iti scriu mereu cateva randuri Mosule. Daca pana acum iti ceream lucruri omenesti, acum da-mi voie sa-ti cer lucruri divine. Nu, nu-ti voie cere un loc in Rai, dar da-ne noua tuturor intelepciunea necesara pentru a putea trece prin aceste vremuri. 
            Daruieste-ne din bunatatea ta si noua, ca sa fim mai buni unii cu altii, sa stim ce inseamna aproapele nostru si sa putem sa-l ajutam. Mosule, tu care esti atat de bun, scoate din tolba ta plina de daruri si sinceritatea! Trebuie sa fim sinceri unii cu altii si cu noi insine. 
        Daca am indraznit Mosule sa cer anul acesta astfel de lucruri, mai daruieste si pace acestei lumi. In final un ultim lucru iti mai cer. O masina a timpului pentru generatia aceasta tanara! Iti cer acest lucru pentru a vedea si aceasta cum noi puteam sa fim mai fericiti. Atunci nu aveam telefoane mobile si comunicam mai mult, iar jocurile care le jucam era de-a v-ati ascunselea, fotbal in curtea scolii si nu in retea. 
          Stateam mereu cu prietenii la "o vorba" si nu pe mess. Mancam un pui din romanesc si nu olandez, iar despre KFC sau McDonalds nu stiam, pe cand acum si cei de la gradinita stiu ce este. Mosule, arata acestei generatii de "intelectuali" care studiaza pe net, iar praful se asterne in biblioteci, cum era inainte. 
           Ce atuuri aveam atunci si ce mai avem acum. 
          Asta vreau Mosule sa-mi aduci. 
         Ghetutele sa stii ca le-am pregatit.

P.S. Daca ai si putina zapada ... e binevenita ! 


5 comentarii:

  1. Scrisoare catre Mos Nicolae:
    http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/12/06/scrisoare-catre-mos-nicolae/

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Mos Nicolae,
    Ma numesc Marius si am 3 anisori.Eu vreau de la tine O chitara electronica de jucarie ,cuburi lego masinute si multe dulciuri.P.S Am fost cuminte .

    Eu draag,
    Marius

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Mos Nicolaie,
    Ma numesc Antonio si am 11 ani.Eu vreau de la tine un telefan aifon5 golding si un bemeix.P.S. am fost cuminte si am la scoala numai note de 10 la toate obiectele.
    Sper sami citesti scrisoare. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. draga mosule ma cheama cristina si imi doresc studioul de tatuaje si am 10 ani sunt din sepreus si stau la nr 888

    RăspundețiȘtergere
  5. DRAGA MOS NICOLAE MA NUMESC MIHAI SI AM 6 ANI SI DEASI RUGA FRUMOS SA TRECI SI PE LA MINE ANUL ASTA SI PE LA MAMI LUI MAMI SAI ADUCI SANATATE SI BUCURII SI PUTERE SA MA INCRISEASCA SA MA FACA MARE SI FRUMOS ISR PENTRU MINE DRAGUL MEU MOS FRUMOS 2 3 DULCIURI O INSTALATIE DE BRAT O NUIA SI UN STROP DE FERICIRE PENTRU TOATA LUMEA CA FIECARE OM ARE UN SUFLET DE COPIL IN EL SI AM UIDAT SATI SPUN NU PREA AM ASCULTAT PE MAMI CU DRAG MIHAI DIN BUC

    RăspundețiȘtergere